top of page
  • lichaamswijs-coach

Over 2023, de overgang naar 2024, niet-weten, energetisch modderworstelen, overgave, verbinding en 'purpose'.
Laatst las ik: 


‘Bij het loslaten van het willen sturen van het niet-weten, word je een met de stroom van het leven.’ 


Dat beschrijft voor mij wel aardig mijn 2023 en de overgang naar het nieuwe jaar, met duidelijk een andere energie. In ieder geval voor mij, maar misschien herken je het wel. 


2023 was voor mij een jaar met een heel naar binnen gerichte energie, vol intense studie en zelfstudie. Er gebeurde op dat vlak van alles wat compleet onverwacht was en achteraf gezien, zoals vaker met die dingen, perfect getimed bleek. Dat maakte dat ik veel mocht aankijken en dat er veel door mee heen heeft mogen bewegen afgelopen jaar. Niet wetende waar het me precies zou brengen, heb ik me, soms na het nodige energetische modderworstelen, overgegeven aan de stroom. Hierdoor zijn er weer heel wat laagjes afgepeld. Ik voel me lichter, vrijer en helderder. Ik voel me tegelijk zowel dankbaar en nederig als enorm enthousiast om meer van mezelf te laten zien.


Want oh oh, wat heb ik veel ZIN in 2024! De sessies, de BeZINningsdag die ik weer samen met Rosalien Mombarg mag gaan geven en een heel nieuw aanbod in de vorm van een zeer ervaringsgerichte cursus Chakrapsychologie & Yoga waar ik echt ONWIJS enthousiast over ben! 


De energie van 2024 komt, nu al, heel anders op me over. Voor mij is Verbinding het thema voor het komende jaar. De ochtend na de winterzonnewende werd ik ermee wakker. Verbinding met jezelf en verbinding met elkaar. Ook het woord ‘purpose’ komt in me op. Dat het voor steeds meer mensen een gevoel van bestemming, van zingeving steeds belangrijker wordt, misschien zelfs wel (nog meer) te gaan doen waarvoor je hier op aarde gekomen bent, of voor de yogi’s onder ons, jouw Dharma te leven. 


Daarom vind ik de combinatie van dingen die ik doe zo ontzettend fijn. 1 op 1 verbinden en mensen begeleiden bij het terugvinden van de verbinding met hun eigen lijf, met zichzelf, is vaak een proces van insluiten. Weer bij je nemen wat je noodgedwongen in jezelf hebt verlaten. Maar ook dit in groepen te doen. De verbinding met elkaar, waarbij iedereen helemaal welkom is met alles. Waarbij vanuit de intentie van verbinden met jezelf de verbinding met de ander puur en zuiver wordt. Daar ligt zoveel liefde, zoveel heling. Zoveel kracht en zachtheid tegelijk. Het is mijn wens, verlangen en intentie hieraan een bijdrage te leveren in het leven van de mensen die ik in 2024 mag ontmoeten.


Liefs,

Rozemarijn


11 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Yorumlar


bottom of page