top of page

YOGA

Yoga is thuiskomen bij jezelf

Hatha Yoga

Verlang je naar een dieper contact met jezelf? Aandacht voor je lichaam, geest en ziel? Tijd en ruimte te nemen voor vertraging, of juist de boel weer wat in beweging te brengen? Kom eens meedoen met een les Hatha Yoga.

Yoga komt van het Sanskriet woord voor ‘juk’ en staat voor verbinden en in evenwicht brengen. En het is precies dat wat yoga voor je kan betekenen. Het brengt je in verbinding met jezelf en helpt het evenwicht in jezelf te herstellen. Bijvoorbeeld tussen denken, doen en voelen, tussen yin en yang, binnen en buiten. Je leert jezelf en jouw lichaam beter kennen. Je wordt bewust van je lijf, jouw beweeg- en spanningspatronen en jouw adem. Door daarmee te werken gaat de energie weer stromen. 

In de lessen neem ik je stap voor stap mee in de houdingen, waarbij ik je steeds uitnodig bewust contact te maken met jouw lichaam. Het gaat niet om het mooie plaatje, maar om de ervaring die jij met jezelf opdoet. De adem speelt in de lessen steeds een centrale rol. We oefenen zachtheid en kracht, stevigheid en flexibiliteit, daadkracht en overgave, aanspanning en ontspanning.

We beginnen de les met een korte meditatie. Tijdens de les nemen we momenten van stilte, om direct te ervaren wat de houdingen met je doen. Na de les is er met een kopje thee ruimte voor uitwisseling voor wie wil.

Namasté

Het licht in mij
groet het licht in jou

Praktische info

Wat: hatha-yoga

Wanneer: dinsdagavond

Hoe laat: 19.30 uur, duur 75 minuten

Waar: van Boetzelaerstraat 16 Nijmegen (ruimte Fysio de Enk)

Kosten: eerste 3 maanden proef 32,50 euro per maand. Daarna 37,50 euro per maand

Je kunt altijd eerst een gratis proefles doen. 
Er is per les plaats voor maximaal 8 mensen. Ook zonder yoga ervaring kun je meedoen.
Heb je interesse of wil je meer weten? Neem contact met me op!

NB Yoga kan een waardevolle aanvulling zijn op lichaamsgerichte coaching en andersom. Kijk gerust eens verder op mijn website en neem contact op als je meer wil weten.

bottom of page