top of page

ANDEREN OVER MIJ

Een greep uit enkele reviews

Nienke

Lichaamsgerichte coaching

"Wat ik fijn vond aan Rozemarijn waren haar rust en ontspanning, haar open houding. Alles mag er zijn. Dat gaf me de veiligheid en ruimte om dieper te voelen en kijken. Ze zag het wanneer de 'verhalen' het overnamen en bracht me dan weer terug naar de ervaring in mijn lijf. Rozemarijn werkt met verschillende werkvormen die ze laat aansluiten op de vraag en situatie.   

Ik heb veel meer uit de begeleiding gehaald dan ik verwachtte. Het lijf heeft zoveel meer antwoorden dan ik dacht. Het is alleen de kunst het de tijd en ruimte geven, het hoofd is sneller. Rozemarijn begeleid je daarbij op zo’n manier dat denken, doen en voelen weer meer in balans komen." 

Sonja

Lichaamsgerichte coaching

"Rozemarijn is een fijne coach die veel aandacht en rust meebrengt.

Door haar voelde ik mij snel op mijn gemak. Ze creëert een fijne en veilige setting, waardoor je snel tot de kern kan komen. Rozemarijn combineert een milde manier van liefdevolle begeleiding met confronterende vragen die je verder helpen. Het was mooi en behulpzaam dat ze doorvroeg op de verschillende lagen van mijn beleving en emoties. Door dat samen af te pellen kreeg ik meer zicht op wat er werkelijk speelde en nodig was.

Ik raad Rozemarijn zeker aan als je in je persoonlijke ontwikkeling stappen wilt zetten of wanneer je bepaalde blokkades en uitdagingen in het leven wil aankijken."

Loes 

Yogales

"Ik volg al bijna anderhalf jaar yogalessen bij Rozemarijn. Ik kijk er iedere week weer naar uit. Roos is een bevlogen yogadocente. Liefdevol, warm, betrokken, respectvol, met oprecht aandacht en zonder oordeel. Ze heeft een hele fijne rustgevende stem. Het brengt mij rust en ontspanning en inspireert mij om meer bij mezelf te blijven. Een mooi cadeau voor mezelf.
Dit gun ik iedereen!"

Ramona

Lichaamsgerichte coaching

"Rozemarijn is een warme vrouw die de juiste vragen stelt om bij de essentie te komen. Ze heeft een bijzondere, liefdevolle manier van werken waardoor ik mij veilig voel en mijn muurtjes en maskers kan laten zakken. Dat geeft mij de ruimte om bij de kern van mijn thema's te komen. Zowel bij de mooie als de minder mooie kanten. 

Doordat Rozemarijn onbevooroordeeld en in zachtheid aanwezig is voelt het veilig beide kanten te laten zien. Dit uit te kunnen spreken en uiteindelijk te omarmen heeft mij inzicht en vrijheid gebracht in mijn dagelijks leven."

Roos

Lichaamsgerichte coaching

"Rozemarijn haar talent is o.a. dat ze zo haarscherp en goed kan voelen, wat zoveel mensen niet kunnen. Daardoor kan ze zo goed oprecht meevoelen en ziet ze je echt. Vanuit haar wijsheid en ervaring kan ze daarbij vragen stellen en delen, waarbij ze enorm liefdevol, zacht en warm is als mens. Dat is in een sessie enorm fijn om in ontvangen te worden. Even alle openheid, zonder oordeel of een kant te kiezen. En daarbij is ze ook open en eerlijk en soms confronterend. Die combinatie is heel helpend en zelfs helend. Daardoor kreeg ik weer helder hoe ik zelf verder kon."

bottom of page