top of page
  • lichaamswijs-coach

BeZINningsdag 'Back to your nature'‘Ik moet gewoon nog even volhouden.' zegt ze. 'Er komt vanzelf weer een periode aan dat het weer stroomt en ik ook weer plezier heb in mijn werk. Al moet ik zeggen dat die periodes wel steeds korter worden en minder vaak voorkomen. En dan komt de vraag weer op; zit ik hier wel op mijn plek?’


Zoals dat werkt bij mij, resoneert mijn lijf gelijk met haar mee. Ik kan fysiek de beklemming voelen die hiervan uitgaat. De beklemming van het twijfelen, het gevoel van vastzitten en rondjes draaien. De beklemming van de vraag: ‘Ligt het nou aan mij, dat ik dit niet meer wil of lijk aan te kunnen?’


Direct daarna voel ik een warme golf van herkenning en compassie door mijn lichaam trekken. Ik ken dit gevoel zo goed. Hoewel ik het op die momenten zelf niet altijd herkende. Achteraf gezien voelde het alsof ik met verkleedkleren aan naar mijn werk ging. Kleren die steeds strakker gingen zitten. Ik ben heel dankbaar voor al mijn vorige banen, collega's en alles wat ik heb mogen doen en leren. Maar het paste gewoon niet meer. 


Ik voel ook gelijk weer hoe bevrijdend het was om die verkleedkleren uit te trekken. Mega spannend, maar enorm bevrijdend. 

Dat gun ik dat deze vrouw zo ontzettend! Iedereen die dit gevoel herkent trouwens. 


Dat is precies de reden dat ik samen met ROOS Loopbaancoaching (ja ook Roos, hoe leuk 😀 ) een prachtige beZINningsdag ga geven.


Een dag om terug te gaan naar de basis. Met behulp van lichaamswerk, meditatie, stilte, oefeningen en delen met de groep maak je weer contact met wie jij ten diepste bent. Waar je naar verlangt, waar je van tot leven komt. En hoe jij dat tot uitdrukking wil brengen in je werk. Dat doen we op een prachtige locatie midden in de natuur, in een kleine groep, onder begeleiding van mij en Rosalien van @ROOS Loopbaancoaching. Meer info?


8 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page